Intrebari


Intrebari frecvente

 • Care e diferenta intre profilele CoArtCo si alte profile? Diferenta este data de calitatea premium si de faptul ca putem realiza orice model, la orice dimensiune. Profilele noastre de exterior sunt realizate din polistiren expandat de densitate mare si sunt grunduite manual in doua straturi cu o rasina grunjoasa, care le ofera o rezistenta foarte ridicata si indelungata la intemperii. Aceasta rasina este adaptata climei din tara noastra, cu ierni geroase si veri calduroase. De asemenea, profilele noastre sunt produse in Romania si sustinem folosirea produselor autohtone. Fiecare profil este lucrat manual.
 • Ce inseamna profile personalizate? Inseamna ca putem ajusta toate dimensiunile: atat lungimea, latimea, cat si grosimea profilelor decorative. Si bineinteles putem realiza orice model, inclusiv forme atipice sau foarte mari.
 • De ce rasina este grunjoasa? Pentru ca ne dorim un efect cat mai natural pentru profilele noastre de exterior. Dar la interior, precum si la cerere, se pot folosi rasini foarte fine, la fel de rezistente.
 • Realizati si profile de interior personalizate? Da, putem realiza orice model, la orice dimensiune, atat pentru exterior, cat si interior. Pentru interior realizam la comanda personalizata: cornise, brauri, panouri decorative, scafe luminoase si de perdele, ancadramente, rozete etc.
 • Ce inseamna proiect de design pentru fatada? Mai multe detalii despre proiectele de design pentru fatada puteti afla aici.
 • De ce folositi pentru exterior polistiren expandat si nu extrudat? Pentru exterior, din cauza faptului ca polistirenul extrudat este hidroizolant (nu absoarbe deloc apa), iar adezivii de lipire de termosistem fac prinderea prin absorbtie, nu recomandam sub nicio forma acest gen de polistiren pentru exterior. In timp acesta sigur se va desprinde de pe fatada.
 • De ce profilele CoArtCo nu sunt foarte dure? Pentru ca termosistemul este un ansamblu elastic, care se dilata mult vara si se contracta la temperaturi mici. Astfel si profilele de exterior trebuie sa fie flexibile, precum termosistemul. Rezistenta lor la socuri este foarte ridicata, datorita rasinii grunjoase.
 • Cum pot comanda? Te rugam sa accesezi sectiunea de contact, pentru mai multe detalii.
 • Unde se poate face livrarea? Livram produsele noastre in toata Romania, prin intermediul firmelor de curierat si a transportului propriu. Showroomul/ biroul nostru este in Bucuresti.
 • Ce trebuie sa fac pentru a primi o oferta de pret?  Daca aveti proiectul de design de fatada cu elemente decorative de la arhitectul dvs. va rugam sa ni-l transmiteti pe adresa de mail office@profiledecorative.ro si va transmitem cotatia de pret. Daca nu aveti proiect si nu stiti exact ce produse doriti, va invitam sa ne contactati si va transmitem pasii care trebuie urmati.
 • De ce nu exista preturi pe site? Cea mai intalnita intrebare pe care o primim este cea legata de preturi. De ce nu afisam preturile pe site? Mai multe detalii aici.
 • In cat timp se face livrare? Toate profilele noastre sunt realizate la comanda. Timpul de executie este cuprins intre 10 si 40 zile lucratoare, in functie de complexitatea proiectului. Un termen clar de livrare va fi transmis in momentul comenzii ferme.
 • Cum se face expedierea? Profilele decorative sunt ambalate intre placi de polistiren si etansate cu folie de plastic. Avem cele mai bune rezultate in acest mod, in comparatie cu clasicele ambalaje din carton. Livrarea se face prin firme de curierat nationale.
 • Exista o comanda minima? Da, in functie de proiect.
 • Cat costa livrarea? Depinde de firma de curierat si daca sunt km suplimentari la livrare.
 • Ce culoare au profilele CoArtCo? Profilele noastre de exterior au un aspect grunjos, nisipos, iar culoarea este de gri maroniu. Dupa montaj, peste ele se poate aplica vopsea lavabila de exterior in orice culoare.

 • Cum pot fi montate? Recomandam apelarea la echipe specializate in acest domeniu. Manopera este esentiala pentru un rezultat estetic spectaculos si corect tehnic. Putem oferi consultanta tehnica echipelor de constructori prezente la santier. De asemenea, avem si echipa de montaj specializata. In momentul in care ne contactati va rugam sa ne precizati daca doriti si montajul elementelor decorative.
 • Cand se monteaza? Profilele ornamentale se monteaza peste termosistem, inainte de aplicarea tencuielii decorative, dar pot fi aplicate si dupa, daca se lucreaza cu grija sa nu se murdareasca fatada. Ele pot fi montate pe orice suprafata, indiferent daca cladirea are izolatie termica sau nu.
 • Se pot face profile personalizate? Da, incurajam cat mai mult personalizarea ornamentelor de fatada! Pasiunea noastra principala este producerea de profile personalizate, cu modele unice si dimensiuni atipice.
 • Am nevoie de o mostra, cum o pot comanda? Va invitam sa ne contactati si sa ne transmiteti ce mostre doriti. 
 • De ce nu faceti profilele de exterior doar din polistiren, fara rasina grunjoasa? E acelasi motiv pentru care peste termosistem se folosesc adezivi de spacluire, plasa de armare si ulterior se aplica tencuiala decorativa sau lavabila. Rasina grunjoasa este esentiala si asigura durabilitate, precum si o prindere foarte buna cu lavabila de exterior folosita la final.
 • Nu pot sa aplic eu singur rasina pe profile? Nu. In fabrica, rasina este aplicata de lucratori specializati si in conditii speciale de lucru, cu temperatura si umiditate controlate.





Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari