Sub meniu servicii

Despre noi


ECHIPA CoArtCo

Misiunea echipei CoArtCo este de a aduce bunul gust și calitatea în casele clienților noștri, prin oferirea de servicii ireprosabile și materiale pentru finisaje de lux.

Profilele decorative pentru exterior reprezintă un finisaj deosebit care înnobilează spiritul și casa.

Profilele noastre pentru fațadă sunt fabricate din polistiren expandat densitate A200 (30kg/m3), sunt rezistente la orice fel de intemperii, iar în timpul aplicării nu se produc pagube clădirii.

Profilele pentru exterior sunt acoperite cu un strat mineral și usor elastic. Stratul mineral este alcătuit din: praf de marmură, nisip și diverși lianți chimici. Acest strat nu absoarbe apa în structura sa, este rezistent la condiții variate de vreme și la acizii formați în aer. Stratul  protejează împotriva razelor UV, conferă rezistență împotriva șocurilor fizice și permite o aderență foarte bună pentru vopseaua ce urmeaza a fi aplicată la final.

Ornamentele noastre sunt livrate gata pentru montaj.

Gama largă de baghete polistiren asigură arhitecților o libertate mare în conceperea designului exterior. Profilele sunt ușor de montat atât pe fațade cu termosistem, cât și pe cele fără termosistem, adăugând un plus de izolare în dreptul buiandrugilor sau al centurilor de beton armat.

Profilele decorative pentru fațadă pot fi folosite atât la construcțiile noi, cât și pentru reabilitarea celor existente.

Profilele noastre decorative respectă standardele pentru protejarea mediului înconjurător și nu afectează sănătatea oamenilor.