Sub meniu servicii

Cum comand?


Cum comand?

Ce inseamna personalizat? Inseamna ca putem realiza orice model de elemente arhitecturale, in orice stil, la orice dimensiune. Adica un ancadrament putem sa-l realizam la orice latime, grosime, poate fi cu treptele in orice mod, sau cu modele de frunze, flori etc.

Activitatea noastra principala este de productie de elemente/ profile decorative conform specificatiilor oferite de client/ arhitect/ designer/ constructor. Oferim suplimentar si proiecte de simulare 3D si consultanta la santier, contra cost. Aici puteti vedea cateva exemple de simulari, pe stiluri diferite.

Modalitati de colaborare:

 • Varianta 1: Daca stiti clar ce elemente va doriti, va rugam sa ne transmiti un mail, in care ne transmiteti modelul dorit de pe site-ul nostru, cotele si metrajul necesar. Ulterior va putem transmite costul aferent si termenul necesar de productie.

 • Varianta 2: Daca aveti proiectul de fatada cu elementele decorative (unde sunt evidentiate sectiunile si cotele lor), de la arhitectul/ designerul cu care ati colaborat, va rugam sa ni-l transmiti pe mail, si ulterior va transmitem costul aferent pentru elementele decorative si bineinteles termenul de executie pentru ele.
 • Varianta 3: Daca va doriti elemente decorative pentru fatada casei tale, insa nu aveti proiect de la designer si nici nu stiti ce s-ar potrivi casei dvs., va rugam sa ne transmiti pe mail mai multe detalii, ca sa putem sa va ghidam pentru o estimare de buget. Avem nevoie de: 
  1. - mai multe poze cu casa, mai din departare, nu poze de detaliu;
   - cotele estimative ale casei (lungime, latime, inaltime). Daca aveti planurile de fatada de la arhitectul care a ridicat casa, in acestea apar aceste detalii, daca nu le aveti, se pot masura cu usurinta.
   - cotele golurilor de geam. In planurile de fatada apar. Daca nu mai aveti planurile de fatada sau nu mai corespund cu fatada, se pot maura cu usurinta. Sau daca aveti tabloul de tamplarie de la geamuri, putem sa extragem cotele de acolo.
   - Important: aceste masuratori nu trebuie sa fie foarte exacte, sunt estimative, pentru a va putea calcula o estimare de buget pentru elementele decorative si/ sau montajul aferent.

 • Este foarte important sa stabilim un buget in care doriti sa va incadrati. Fiind producatori de elemente arhitecturale putem sa va recomandam produse optimizate, astfel incat sa aveti un rezultat frumos in bugetul dvs.Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari