Sub meniu servicii

Proiect casa rezidentiala Alba-Iulia


Proiect Casa Rezidentiala
Alba-Iulia

Proiect casa rezidentiala cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Nevoile fiecarei familii se schimba de-a lungul timpului. Astfel, uneori este nevoie de construirea unei prelungiri a casei, pentru a tine pasul cu nevoile de confort ale familiei.

In cadrul acestui proiect am colaborat cu beneficiarii pentru exteriorul unei parti a casei, construita recent. Colaborarea a fost una completa incluzand: simulare 3D, productie elemente arhitecturale personalizate, montaj specializat.

Simulare 3D fatada casa cu profile din polistiren CoArtCo Simulare 3D fatada casa cu profile din polistiren CoArtCo Simulare 3D fatada casa cu profile din polistiren CoArtCo Simulare 3D fatada casa cu profile din polistiren CoArtCo

Stilul arhitecturale dorit a fost unul cu inspiratie clasica, care sa completeze restul casei. Coloanele mari cu model corintic sustin vizual greutatea constructiei. Proportiile tuturor elementelor decorative au fost gandite de catre designerii nostri astfel incat sa corespunda cu dimensiunile generale ale anexei. Sub anexa se poate parca o masina cu usurinta, iar plafonul o sa fie luminat cu ajutorul scafelor luminoase incorporate in caroiajul profilelor decorative.

Cornisa echilibreaza vizual constructia prin dimensiuni si liniile elegante simple. Geamurile au fost conturate doar cu ancadramente cu model simplu, pentru a nu incarca excesiv vizual. Panourile decorative aduc un plus de eleganta, iar braul delicat delimiteaza usor anexa.

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo Proiect fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo Profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo pentru exterior Coloane decorative din polistiren CoArtCo Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Lucarnele au fost innobilate cu pilastri, iar geamul cu arcada din partea centrala a fatadei uneste vizual proiectul.

Special pentru acest proiect am realizat blazonul familiei, avand detalii cu semnifcatie personala.

Daca doriti o transformare a casei dvs. cu elemente arhitecturale, va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro.

Profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo pentru exterior Profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo Coloana decorative din polistiren CoArtCo Coloana si capitel personalizate din polistiren CoArtCo Coloana decorativa din polistiren CoArtCo pentru exterior Coloane capitel si cornisa personalizate din polistiren CoArtCo


Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari