Sub meniu servicii

Puzzle de Perete


Puzzle de Perete
Jocurile copilariei ne transpun in lumea magica din acea perioada.

Proiect puzzle de perete personalizat CoArtCo

Cu totii am preferat o anumita jucarie sau joc, care ne distra indiferent de cat de mult timp petreceam cu ea/ el. Puzzle-urile sunt preferate de multi, pentru ca pot fi realizate individual sau impreuna cu cineva drag si ne pun la incercare capacitatile vizuale, de memorie si de rezolvare a problemelor.

Atunci cand designerul de interior Andrei Paunescu ne-a contactat pentru ofertarea unui proiect inedit: un puzzle supradimensionat, care sa imbrace un perete, pentru camera unui baiat, am fost entuziasmati.

Era un proiect nou pentru noi, dar fiind obisnuiti cu produsele personalizate am acceptat provocarea.

Am produs placile supradimensionate cu forma unui puzzle, care sa imbrace peretele unei camere, cu dimensiunile de metri.

Piese puzzle personalizate din polistiren CoArtCo pentru interior Puzzle personalizat din polistiren CoArtCo pentru interior Panou decorativ din polistiren CoArtCo in forma de piese de puzzle Piese puzzle din polistiren CoArtCo pentru interior

Placile puzzle-ului au fost produse din polistiren expandat si acoperite cu rasina minerala fina. Inainte de lipirea de perete, placile au fost vopsite individual, conform indicatiilor designerului. S-a luat in considerare un spatiu foarte mic intre placi, astfel incat sa semene a puzzle de la distanta. Din start sa iti poti da seama care a fost rezultatul final dorit: un puzzle imens, care sa aduca culoare si un strop de voiosie.

Ne plac ideile indraznete de design, care aduc originalitate conceptului si schimba radical atmosfera.

Daca ai un proiect original de design, te asteptam sa il punem in practica. Ne poti contacta la adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro.

Perete cu piese puzzle din polistiren personalizate CoArtCo Piese puzzle pentru interior din polistiren CoArtCo Panou decorativ din polistiren CoArtCo in forma de piese puzzle Imbinare piese puzzle din polistiren CoArtCo pentru decor perete interior Imbinare piese puzzle din polistiren CoArtCo


Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari