Sub meniu servicii

Proiect Casa Rezidentiala Bucuresti


Proiect Casa Rezidentiala
Bucuresti

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Casele reprezinta o parte importanta din viata oamenilor. Ele devin un tel pentru o familie, fiind locul in care confortul se imbina cu simtul estetic al membrilor.

Fiecare are o imagine diferita fata de ce inseamna casa ideala. Iar acest lucru ofera creativitatii o paleta nemarginita de solutii.

Proiect fatada casa cu profile decorative CoArtCo Simulare 3D fatada casa cu profile decorative CoArtCo Proiect fatada casa cu profile decorative personalizate CoArtCo

In cazul lucrarii prezentate in acest articol, beneficiarii au dorit o schimbare eleganta a casei. Casa a fost cumparata intr-o stare buna, insa necesita imbunatatiri.

In cadrul acestui proiect am furnizat simularea de design (in colaborare cu designerul Alexandra Nicula) si toate elementele decorative personalizate.

Montajul a fost asigurat de echipa de constructori contractata de benficiari.

Simulare design fatada casa cu profile decorative CoArtCo Simulare 3D fatada casa cu profile din polistiren CoArtCo Serviciu simulare 3D fatada casa cu profile decorative CoArtCo

S-a dorit un design simplu al elementelor decorative, care sa contureze casa, fara sa o incarce. Ancadramentele din jurul ferestrelor le incadreaza usor, iar braul cu model grecesc delimiteaza parterul de restul etajelor. Bosajele evidentiaza colturile casei. Cornisa supradimensionata subliniaza inaltimea casei si incadreaza primele doua etaje. Este o casa moderna, care a fost retusata cu elemente decorative.

Toate elementele decorative au fost realizate la comanda personalizata, in functie de proportiile casei. Livram produsele noastre direct la santier.

Serviciu design 3D simulare fatada casa cu profile decorative CoArtCo Simulare 3D fatada casa cu profile personalizate CoArtCo Simulare 3D fatada casa cu profile personalizate din polistiren CoArtCo

Elementele arhitecturale pot fi adaptate sa innobileze orice tip de constructie. In functie de designul dorit realizam orice model, la orice dimensiune, in orice stil arhitectural. Bineinteles, trebuie respectate anumite proportii legate de model si dimensiuni. Designerul care realizeaza proiectul trebuie sa aleaga modelele, sectiunile si modul de imbinare intre ele, de asemenea sa ofere solutiile tehnice si de design potrivite fiecarei situatii.

Fatada casa cu profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo Profile din polistiren personalizate CoArtCo pentru fatada casei Proiect fatada casa cu profile decorative personalizate CoArtCo

Pentru o transformare spectaculoasa a casei tale, te invitam sa ne contactezi pe adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro.

CoArtCo: înnobilează casa si spiritul.

Bosaj si profile personalizate din polistiren CoArtCo Bosaj si profile personalizate din polistiren CoArtCo pentru exterior Profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo pentru exterior Fatada casa cu placi de bosaj si profile personalizate din polistiren CoArtCo Cornisa model versace grecesc din polistiren CoArtCo


Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari