Sub meniu servicii

Proiect social Casa "Visuri la Cheie" din Micești, judetul Argeș


Proiect social Casa "Visuri la Cheie"
Micești, judetul Argeș

Proiect social CoArtCo casa Visuri la Cheie in Micesti, judetul Arges

Zi de zi intreaga echipa CoArtCo lucreaza pentru realizarea unor proiecte de case frumoase. Zi de zi intalnim beneficiari noi si ne bucuram ca experienta si produselor noastre aduc zambetul pe fata lor.

Atunci cand Adela Parvu ne-a contactat sa ne prezinte un proiect de casa, la care echipa Visuri la cheie se gandea de ceva vreme, noi am fost bucurosi sa acceptam provocarea.

Este vorba de o familie cu o situatie financiara precara, din satul Micesti, judetul Arges, care avea nevoie de ajutor. Noi, CoArtCo, am decis ca putem sa ne implicam si sa donam elementele decorative, precum si montajul specializat aferent.

Proiect social CoArtCo casa Montaj profile decorative CoArtCo proiect social casa Profile decorative CoArtCo proiect social casa Casa proiect social Micesti Arges renovat de echipa Visuri la Cheie cu profile decorative CoArtCo

Impreuna cu arhitectul emisiunii am decis inspiratia pentru elementele decorative, precum si amplasarea lor. Ni s-a explicat care este conceptul, iar noi ne-am ocupat de masuratori, sectiuni de elemente, imbinari, productie si montaj. Vopseaua lavabila a fost aplicata de echipa de mesteri care a lucrat la restul casei.

Solutia a fost apelarea la serviciile oferite de firma noastra. Pentru ca noi putem realiza personalizat orice model, la orice dimensiune, nu a mai fost nevoie de nici un compromis. Casa si-a recapatat farmecul de odinioara, chiar si dupa renovare, astfel incat beneficiarii ei sa locuiasca confortabil, intr-o casa frumoasa.

Munca noastra la acest santier a durat aproximativ 2 saptamani, incluzand productia si montajul. Echipa de montaj a asigurat un rezultat perfect, corect si rapid, astfel incat sa ne incadram in timpul limitat pus la dispozitie.

Proiect social casa Manopera montaj profile din polistiren CoArtCo proiect social casa Proiect social casa
Proiect social casa Casa proiect social Visuri la Cheie cu profile decorative CoArtCo

Ne bucuram ca experienta noastra profesionala si produsele noastre au ajutat o familie sa zambeasca si sa fie optimista. Speram ca aceasta casa sa inspire si pe alti oameni, in a face o schimbare la casa lor. Arhitectura si designul trebuie sa trezeasca emotii si sa creeze stari placute.

Le uram beneficiarilor zile pline de veselie si ii multumim Adelei pentru ca ne-a implicat in acest proiect!

Proiect social echipa CoArtCo casa Montaj profile din polistiren CoArtCo proiect social casa Proiect social casa
Echipa montaj profile decorative CoArtCo proiect social casa Manopera montaj profile decorative din polistiren CoArtCo proiect social Echipa specializata montaj profile din polistiren CoArtCo proiect social casa Placi de bosaj pe fatada casei proiect social CoArtCo casa Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru proiect social
Casa proiect social Micesti judetul Arges renovat de echipa Visuri la Cheie cu profile decorative CoArtCo Casa proiect social Micesti Visuri la Cheie cu profile decorative CoArtCo Casa proiect social Micesti judetul Arges Visuri la Cheie cu profile decorative CoArtCo Casa proiect social Micesti judetul Arges cu profile decorative din polistiren CoArtCo


Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari