Sub meniu servicii

Proiect Casa Rezidentiala Pipera 4


Proiect Casa Rezidentiala
Pipera 4

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Casa este locul in care personalitatea noastra isi pune amprenta cel mai mult. Va prezentam un proiect de casa cu o fatada plina de detalii frumoase.

Detalii care fac diferenta. Fatada a fost gandita de un arhitect priceput, care cunoaste proportiile potrivite pentru elementele decorative, astfel incat sa contureze frumos casa, fara sa o incarce vizual.

Manopera montaj profile personalizate din polistiren CoArtCo Echipa montaj profile decorative CoArtCo Montaj profile decorative din polistiren CoArtCo Manopera montaj profile din polistiren CoArtCo Montaj profile personalizate din polistiren CoArtCo Manopera profile decorative din polistiren CoArtCo Montaj profile decorative CoArtCo Manopera profile decorative din polistiren CoArtCo

La aceasta lucrarea am furnizat toate elementele arhitecturale: arcadele, solbancurile, consolele, cornisa, chenarele pentru panouri, ancadramentele, capitelurile. Toate aceste elemente decorative au fost realizate de la zero, pe baza sectiunilor si modelelor furnizate de arhitectul beneficiarilor.

De asemenea echipa noastra de montaj a oferit serviciile specializate de fixare, lipire, chituire, slefuire si vopsire a elementelor decorative. Arcadele sunt elementele decorative care au necesitat o atentie sporita. Toate elementele decorative CoArtCo sunt realizate din polistiren expandat de densitate mare si acoperite cu rasina minerala, pentru rezistenta.

Fatada casa cu profile decorative CoArtCo Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo Fatada casa cu profile personalizate din polistiren CoArtCo Arcade decorative din polistiren CoArtCo

Intrarea in casa a fost special gandita ca o parte esentiala a personalitatii casei, fiind prima trasatura care atrage atentia.

Daca doriti sa incepeti un proiect de decorare a fatadei casei cu elemente decorative va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro si un reprezentant CoArtCo o sa va indrume cu pasii care trebuie urmati.

Coloane intrare decorative din polistiren CoArtCo Ancadramente cu arcada si coloane din polistiren CoArtCo Intrare casa cu profile din polistiren CoArtCo Arcada si coloana din polistiren CoArtCo Intrare casa cu elemente arhitecturale din polistiren CoArtCo Ancadramente ferestre si cornisa cu console din polistiren CoArtCo
Ancadramente decorative personalizate din polistiren CoArtCo Ancadaramente decorative din polistiren cu picurator CoArtCo Ancadrament decorative cu arcade din polistiren CoArtCo Coloane si arcade din polistiren CoArtCo Arcade decorative din polistiren CoArtCo Arcada decorativa personalizata din polistiren CoArtCo Coloane decorative cu arcade din polistiren CoArtCo

Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari