Sub meniu servicii

Proiect casa rezidentiala Constanta


Proiect casa rezidentiala
Constanta

Proiect casa rezidentiala Constanta

Casa trebuie sa ne reprezinte, sa ne ofere confortul dorit si sa ne faca sa ne intoarcem cu bucurie. Proiectele in care beneficiarii sunt managerii de santier de obicei nu au parte de rezultate spectaculose, din cauza lipsei de experienta in domeniul constructiilor si a designului.

In acest articol, va prezentam cu bucurie o exceptie. Beneficiarii acestei case au urmarit singuri implementarea proiectului de design al acestei case, in cele mai mici detalii si au dat dovada de pricepere si bun gust. Colaborarea cu echipa noastra a presupus numai schimburi de e-mailuri, in care beneficiarul ne-a transmis schitele cu produsele dorite si cotele aferente dorite de ei. Desi aveau o randare a casei lor cu elementele arhitecturale, aceasta nu avea si cotele fiecarui produs, respectiv metraje, grosime, latime, inaltime, sectiune model, raza cerc etc.

Noi am produs elementele intocmai dimensiunilor transmise de beneficiar si le-am expediat la adresa santierului.

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo Proiect fatada casa cu profile decorative CoArtCo Coloane decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada casei Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada casei

Montajul a fost asigurat in regie proprie de o echipa locala, contractata de beneficiar. Am apreciat foarte mult corectitudinea schitelor si priceperea in gandirea unitara a dimensiunilor proiectului. Inspiratia pentru profilele decorative este una clasica. Toate sectiunile produselor au fost alese de pe site-ul nostru de prezentare: kituri, cornise, coloane etc.

Ii felicitam pe beneficiari pentru rezultatul final impresionant. Este numai meritul lor, noi ne bucuram ca au apelat la serviciile noastre de productie personalizata a elementelor arhitecturale CoArtCo.

Este o casa foarte apreciata de toti trecatorii si a devenit un punct de reper si de inspiratie pentru decorarea altor case.

Proiect casa rezidentiala Constanta cu profile decorative din polistiren CoArtCo Proiect casa rezidentiala Constanta cu profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo Profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo pentru fatada casei Ancadramente decorative din polistiren CoArtco personalizate pentru fatada casei


Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari