Sub meniu servicii

Garantie si Retur


Garantii si Returnari

SC Coartco SRL, avand RO24722360, J10/1527/2008, cu sediul social in Aliceni, nr 163, judetul Buzau, cu punct de lucru pe strada Barbu Mumuleanu, 29, sector 2, Bucuresti , office@coartco.ro/ 0722.421.327, program de luni pana vineri de la 09.00-17.00,  exceptie zile legale si de vacanta, comercializeaza numai la comanda elemente arhitecturale personalizate, din diferite tipuri de polistiren sau plastic. Daca nu sunteti siguri de calitatea produselor noastre, CoArtCo ofera posibilitatea de a comanda mostre de produse.

In cazul in care la livrare se constata greseli care tin de CoArtCo, produsele pot fi returnate optand pentru schimb, refacerea produselor, diminuarea pretului sau rambursarea sumei de bani. Tinand cont de tipul de produse pe care le comercializam mentionam ca nu se considera defect erorile de 2-5 mm alte stratului de rasina. In functie de proportiile produselor, detalii vor fi mai vizibile sau nu. Anumite elemente decorative au nevoie de anumite dimensiuni, pentru ca modelul sa se vada bina.

Procedura:
1. Conform art. 9 din O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, produsele cumparate pot fi returnate in in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care produsul a fost livrat prin curier sau a fost ridicat de la sediul nostru

2. Intentia de returnare a produsului trebuie anuntata inainte de expirarea perioadei de retragere printr-o cerere scrisa transmisa prin e-mail catre office@profiledecorative.ro, care sa cuprinda urmatoarele: Nume, Telefon, E-mail, Produs la care se doreste returul, Cantitatea, Motiv retur, Data livrarii produsului, Dorinta Client/ Observatii. Intentia de retur nu poate fi anuntata doar telefonic.

3. Dupa trimiterea e-mail-ului, veti primi un raspuns din partea firmei noastre, privind aprobarea sau respingerea cererii dumneavoastra.

4. Daca cererea este aprobata aveti la dispozitie 14 zile calendaristice in care produsul trebuie sa ajunga la noi, la urmatoarea adresa:

S.C.Coartco S.R.L. strada Barbu Mumuleanu, nr 29, sector 2, Bucuresti/ sau la alta adresa indicata de firma noastra.

Returnarea fizica a produselor se poate face personal la sediul nostru sau prin curierat (nu posta), costurile nefiind suportate de noi.

5. Daca s-a optat pentru rambursul sumei de bani, acestia vor fi rambursati prin transfer bancar.

  Restrictii privind returul produselor

Conform art. 16 din O.U.G. Nr. 34/2014  NU pot fi returnate produsele de tip comanda speciala, adica confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator (dimensiuni, model etc.) sau personalizate in mod clar. Va rugam sa luati in considerare ca majoritatea produselor noastre intra in categoria produselor speciale, facute la comanda.

Returul produselor

Toate produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Nu acceptam produse care au fost degradate ulterior, care prezinta urme de umezire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, vopseluri sau adezivi. Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Garantia oferita de CoArtCo pentru produsele sale este de 30 de ani de zile, exceptie fac produsele vandute de CoArtCo, de la alti producatori. In functie de producator garantia difera.