Sub meniu servicii

Salon Evenimente Onesti


Proiect Salon Evenimente
Alexander

Coloane la salon evenimente onest alexander, fatada realizata cu profile decorative CoArtCo

Saloanele de evenimente sunt proiecte de avengura, care aduna resurse si specialisti catre un tel comun. Un salon de evenimente devine punct de intalnire pentru comunitate si poate fi scanteia care ajuta la schimbarea de mentalitati.

Salon evenimente cu fatada decorativa realizata de la rosu de CoArtCo Montaj profile decorative din polistiren pe fatada salon evenimente Onesti Montaj Profile Decorative Polistiren pe fatada salon Alexander
Ultima etapa inainte de finalizare montaj elemente decorative Arhitect fatade salon nuti, evenimente decoratiuni fatada

In cadrul acestui proiect prezentat, echipa noastra de designeri a furnizat proiectul de design de fatada, alaturi de elementele arhitecturale personalizate. Este un proiect impresionant si elegant.

Simulare 3D salon evenimente proiect fatada cu profile decorative CoArtCo Simulare 3D salon evenimente proiect fatada cu profile decorative CoArtCo Simulare 3D salon evenimente proiect fatada cu profile decorative CoArtCo Simulare 3D salon evenimente proiect fatada cu profile decorative CoArtCo
Simulare 3D salon evenimente proiect fatada cu profile decorative CoArtCo Simulare 3D salon evenimente proiect fatada cu profile decorative CoArtCo Simulare 3D salon evenimente proiect fatada cu profile decorative CoArtCo Simulare 3D salon evenimente proiect fatada cu profile decorative CoArtCo


Inspiratia pentru fatada este una neoclasica. Coloanele impresionante de 6 metri inaltime, de la intrare, sustin frontonul masiv. Cele doua stucaturi creioneaza atmosfera clasica, care te duce cu gandul la evenimente deosebite, pline de maretie. Arcadele de la geamuri se frang delicat aducand un plus de valoare.

Stucatura principala din fronton are 7 metri lungime si 90 de cm latime atrage atentia prin detaliile vegetale frumoase si vegheaza intrarea. Cornisa aleasa este clasica si a fost realizata personalizat la 70 de cm inaltime pe 50 cm latime.

Montaj colturi decorative fatada salon evenimente Montaj Arcada decorativa din elemente din polistiren Echipa montaj fatada salon evenimente Firma Constructii fatada saloane evenimente Cornisa cu console decorative, profile decorative din polistiren


Este o constructie simpla cu forma dreptunghiulara, care a fost innobilata cu elemente decorative personalizate, realizate de echipa noastra. Toate elementele arhitecturale au fost produse la comanda personalizata, pentru o potrivire perfecta cu fatada. Fiecare fatada a fost gandita atent astfel incat sa fie frumoasa, fara sa fie incarcata vizual.

Culoarea aleasa pentru fatada este pastelata, foarte placuta si calda, care pune in evidenta umbrele lasate de elementele decorative.


Salon de evenimente coloane, nuti, botezuri, cumetri in onesti - Salon Alexander Salon Alexander onesti cu coloane loc pentru nunti, evenimente
montaj  elemente decorative din polistiren Salon evenimente din onesti Alexander


Mai jos puteti vedea poze din fabrica, atunci cand elementele decorative erau produse. Cornisa, de exemplu, a fost realizata din mai multe piese, care au fost asamblate la santier, pentru o potrivire perfecta cu fatada. Ca in cazul fiecarui proiect de design, echipa de montaj are un rol foarte important, pentru un rezultat final frumos.

Coloanele au fost proportionate pe inaltime, astfel incat diametrul trunchiului are 60 de cm. Pentru noi producerea coloanelor la orice dimensiune nu reprezinta un impediment. Capitelurile sunt cu model ionic, alegerea ideala pentru un salon de evenimente.

Panourile care delimiteaza etajul de parter, amplasate intre geamuri, contureaza delicat si adauga un plus de eleganta.

Alte elemente decorative care sunt prezente: bosajele de colt (panouri decorative colt), arcadele, profil de soclu, pilastri de la usile de intrare, frontoanele de la pilastri si doua modele de stucaturi (elemente vegetale).

Ancadramente cu arcada pentru ferestre din polistiren CoArtCo Elemente din polistiren care formeaza cornisa decorativa pentru fatada salon evenimente Coloane decorative din polistiren pentru fatada salon evenimente
Arcade din ancadramente din polistiren pentru fatada salon Coloane dimensiuni mari pentru fatade saloane evenimente Console pentru cornisa salon evenimente alexander onesti
Cornisa polistiren CoArtCo Panou decorativ fatada salon alexander Bosaj decorativ colt pentru salon onesti Coartco Stucatura, floare decorativa pentru fatada saloane evenimente

Colaborarea noastra cu beneficiarul a inceput in vara anului 2017 si finalizarea fatadei s-a realizat in toamna anului 2017, dupa aproximativ 2 luni de lucru efectiv la fatada. Montajul a fost asigurat de echipa beneficiarului.

Urmeaza realizarea interioarelor in urmatoarele luni ale anului 2018. Este un salon de evenimente elegant, maret care asteapta sa isi incante oaspetii cu o atmosfera distinsa, perfecta pentru momentele unice ale vietii.

Daca doriti sa realizati un proiect de salon de evenimente va invitam sa ne contactati si impreuna putem sa punem in practica acest vis.

CoArtCo: Design de fatada/ Consultanta tehnica/ Productie elemente arhitecturale personalizate/ Montaj specializat

Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari