Sub meniu servicii

Proiect casa rezidentiala Mogosoaia


Proiect casa rezidentiala
Mogosoaia

Proiect fatada casa rezidentiala cu profile decorative CoArtCo in Mogosoaia

O casa impresionanta si unica, plina de detalii superbe, asa putem descrie la o prima vedere acest proiect de casa rezidentiala.

Se remarca ca o casa maiastra printre celelalte case monotone si asemanatoare. Este o casa superba, unde stilul neoromanesc a fost sursa principala de inspiratie. Beneficiarul si-a dorit o casa "declaratie", care sa ramana marturie de-a lungul anilor. Este genul de casa, care o data cu trecerea anilor devine si mai frumoasa, fiind realizata din materiale bune si ales gandite.

Proiect fatada casa rezidentiala cu profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo Ornamente decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada casa

In cadrul acestui proiect am furnizat cornisa decorativa cu un model tipic stilului neoromanesc. De asemenea si cornisele brau cu model de la balcon si terase. Aceste profile au fost produse personalizat la dimensiuni proportionale cu inaltimea casei.

Este un proiect complex, care a solicitat atentia beneficiarului de cativa ani si urmeaza sa fie finalizat in urmatorii ani. Casa este una nou construita, exteriorul fiind aproape finalizat, insa interiorul necesita mai multa munca pana la finisare.

Fatada casa cu profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo Cornisa decorativa din polistiren si ancadramente ferestre CoArtCo Profile decorative personalizate CoArtCo pentru fatada casei Fatada casa cu profile decorative personalizate CoArtCo

Casa poate fi admirata din toate partile, fiind frumos gandita pe toate fatadele. Beneficiarul a avut un rol hotarator in estetica casei, fiind foarte implicat in acest proiect. In acest sens s-a documentat temeinic pe stilul neoromanesc si a cautat simbolistici vechi. Este de admirat pasiunea beneficiarului pentru stilul neoromanesc, singurul stil arhitectural care ne apartine, ca popor.

Ne bucuram foarte mult ca am fost implicati in acest proiect unic si ne dorim sa intalnim cat mai multi romani pasionati de stilul neoromanesc, care poate fi adaptat cu brio in prezent.


Arcade si coloane decorative din polistiren CoArtCo Arcade decorative CoArtCo din polistiren Coloane si arcade decorative din polistiren CoArtCo
Arcade si coloane decorative pentru intrare fatada casa Cornisa si ancadrament decorativ din polistiren CoArtCo Cornisa decorativa personalizata din polistiren CoArtCo Cornisa decorativa personalizata CoArtCo pentru exterior

Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari