Sub meniu servicii

Proiect cladire comerciala Bucuresti


Proiect cladire comerciala
Bucuresti

Proiect cladire comerciala Bucuresti

Cladirile comerciale sunt o provocare pentru toate partile implicate, pentru ca, de obicei, bugetul este unul restrans, insa dorinta de impact vizual este mare.

Estetica spatiilor comerciale este limitata de bugetul disponibil si de termenele de executie.

Va prezentam un proiect realizat in urma cu un an, unde am furnizat elementele decorative din polistiren. Este un proiect frumos executat, unde montajul a fost realizat de catre firma de contructii contractata de beneficiar. Mai multe detalii despre firma care a executat lucrarea puteti afla aici. Arhitectul Catalin Mihail (Pamira Project - contact: 0744.587.337), care a gandit renovarea acestei cladiri a dorit pastrarea modelelor elementelor decorative vechi, pentru pastrarea autenticitatii strazii.

Le multumim constructorului si arhitectului, pe aceasta cale pentru colaborarea buna!

Cladirea a avut inainte elemente decorative, insa de-a lungul timpului acestea s-au degradat si intreaga fatada necesita o improspatare, inclusiv cu termosistem. Termosistemul ajuta la imbunatatirea rezultatelor termice ale cladirii, atat iarna, cat si vara. Rezultatul final este unul frumos, curat, ingrijit. In mod sigur angajatii acestei firmei sunt bucurosi de fatada frumoasa a cladirii in care lucreaza.

Aspectul cladirilor rezidentiale este strans legat de activitatea desfasurata in cadrul lor, dar mai ales exteriorul reprezinta cartea de vizita in fata tuturor. Intotdeauna cladirile comerciale care arata bine sunt mai apreciate, atat de clienti, angajati, cat si de trecatori, care duc renumele firmei din vorba in vorba.

Daca doriti o colaborare cu firma noastra, pentru producerea de elemente decorative personalizate / montaj / design, va rugam sa ne contactati pe office@profiledecorative.ro.

Reabilitare fatada cladire cu profile decorative Reabilitare fatada cladire cu profile decorative din polistiren CoArtCo Reabilitare fatade cladiri cu profile decorative Reabilitare fatade cladiri cu profile decorative din polistiren CoArtCo Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru reabilitare fatada cladire veche
Fatada cladire veche reabilitare profile decorative din polistiren CoArtCo Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada cladire comerciala Fatada cladire comerciala cu profile decorative din polistiren CoArtCo Reabilitare fatada cladire comerciala cu profile decorative CoArtCo Bosaj si intrados balcon fatada cladire comerciala

Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari