Sub meniu servicii

Proiect casa rezidentiala Prahova


Proiect Casa Rezidentiala
Prahova

Proiect casa rezidentiala Prahova

Acasa este locul in care ne simtim cel mai bine, ne simtim confortabili si iubiti. Este locul in care adunam cele mai frumoase amintiri, alaturi de cei dragi. De aceea e normal sa ne dorim sa avem o casa cat mai frumoasa, conform gusturilor noastre. In functie de structura casei si dorintele proprietarilor recomandam cea mai buna varianta de amenajare a fatadei.

Realizarea acestui proiect de suflet a fost destul de rapida, respectiv in aproape doua saptamani. Echipa de montaj a inceput cu indreptarea fatadei, realizarea sageacului drept. Ulterior s-a facut montajul profilelor decorative, respectiv ancadramente, solbancuri, bosaje, cornisa si imbracarea unui stalp de sustinere.

Toate elementele au fost ajustate la santier, pentru o potrivire perfecta cu dimensiunile casei. Taierea elementelor decorative este usoara pentru o echipa specializata. Ulterior se face lipirea pe fatada, chiturirea, slefuirea si ulterior vopsirea cu vopsea lavabila de exterior. Casa este doar cu parter si pod. S-a dorit o decorare minima, dar frumoasa, care sa complimenteze structura casei. Culorile alese sunt pastelate si sunt din gama de crem, luminoase si placute in orice anotimp.

Acum aceasta casa are un aer elegant, primitor si plin de viata. Pe viitor proprietarii intentioneaza sa schimbe si acoperisul, astfel incat proiectul sa fie reamenajat integral.

Pentru design de fatade, va invitam sa ne contactati pe mail: office@profiledecorative.ro.

CoArtCo înnobilează casa!

Casa rezidentiala fara profile decorative CoArtCo Fatada casa rezidentiala cu profile decorative personalizate CoArtCo Fatada casa fara profile decorative CoArtCo Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo si coloana decorativa patrata
Bosaj si ancadrament in adancime pe fatada casei Fatada casa cu profile decorativa personalizate CoArtCo Ancadrament si cornisa decorativa din polistiren CoArtCo Bosaj decorativ pentru coltul casei din polistiren CoArtCo Ancadramente ferestre decorative din polistiren CoArtCo Ancadrament geam si cornisa decorative din polistiren CoArtCo

Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari