Proiect Casa Rezidentiala Cotroceni


Proiect Casa Rezidentiala Cotroceni
Încă un proiect în care am adus plusvaloare nu doar unei locuințe, ci întregului spațiu public

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo neoromanesti

Încă un proiect de suflet al echipei CoArtCo, în care am adus zâmbete proprietarilor și plusvaloare întregului spațiu public.
In cadrul acestui proiect am furnizat elementele decorative conform schitelor furnizate de arhitectul proprietarului. S-a dorit conturarea geamurilor si a usilor cu elemente decorative simple si cu motive vegetale.
Se remarca jocul de culori si de materiale de finisaj. Este o transformare interesanta si foarte apreciata de proprietarii acestei locuinte.


Profile decorative personalizate pe fatada casa neoromaneasca Casa in stil neoromanesc cu profile decorative din polistiren CoArtCo Arcada fereastra personalizata din polistiren CoArtCo Solbanc personalizat neoromanesc din polistiren CoArtCo Cornisa cu consola decorativa din polistiren CoArtCo
Ancadrament fereastra cu arcada din polistiren CoArtCo Ancadrament fereastra neoromanesc personalizat din polistiren CoArtCo Profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo pe fatada casa Cornisa si ancadramente cu solbanc decorative din polistiren CoArtCo Ancadrament cu arcada si cornisa cu console din polistiren CoArtCo

Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari