Sub meniu servicii

Proiect Maramures - Profile Decorative Personalizate CoArtCo


Proiect Maramures
Produsele CoArtCo ajung peste tot in tara.

Fatada Casa cu Profile Decorative Personalizate din Polistiren CoArtCo in Maramures

Va invitam sa vedeti un proiect drag noua care s-a concretizat anul trecut, in 2016. La acest proiect am furnizat ornamentele decorative din polistiren, pe baza simularii de design de fatada, realizata de arhitecta firmei noastre.

Elementele folosite fac parte din gama de produse prezentate pe site. Ornamentele furnizate: kiturile de ferestre (dimensiunea ancadramentului este de 4x21 cm, dimensiunea frontonului este de 23x25 cm), bosaje (dimensiunea bosajului este de 37x100 cm), profil de soclu (dimensiunea profilului este de 7x12 cm), cornisa (dimensiunea cornisei este de 40x33 cm). Toate elementele au fost realizate pe comanda, la proportiile casei. Firma noastra nu are produse standard la dimensiuni prestabilite. Fiecare comanda primita se realizeaza personalizat la dimensiunile necesare in functie de dimensiunile casei clientului. Numai asa rezultatul este unul spectaculos.

Acesta este un proiect frumos, cu o colaborare foarte buna din partea clientului, care a fost foarte deschis la sugestiile noastre si a dat dovada de bune cunostinte tehnice (care au usurat procesul si receptia marfii).

Livrarea produselor s-a facut prin curierat national, in mai multe transe. Intregul proces a durat aproximativ 2 luni de zile (simulare de design, productie, livrare).

Montajul a fost realizat de o echipa locala, contractata de proprietarul casei. Mai jos regasiti imagini cu casa de-a lungul procesului de redecorare, precum si simularile de design furnizate de firma noastra.

Fatada casa fara profile decorative CoArtCo Fatada casa inainte de montare profile decorative personalizate CoArtCo
Simulare design fatada casa cu profile decorative CoArtCo Simulare design fatada casa cu profile decorative personalizate CoArtCo Serviciu simulare design cu profile decorative CoArtCo CoArtCo serviciu suplimentar realizare simulare de design cu profile decorative CoArtCo
Fatada casa cu profile decorative personalizate CoArtCo Montaj profile decorative din polistiren CoArtCo pe fatada casei Profile decorative personalizate din polistiren CoArtCo pe fatade case

Ne bucuram ca putem schimba inaftisarea caselor in bine si ca aducem zambete pe fata trecatorilor!

Contacteaza-ne si fii parte din schimbare!
Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari