Sub meniu servicii

Proiect Drobeta-Turnu Severin

Proiect Drobeta-Turnu Severin
Atunci cand colaborarea cu clientul este una foarte buna, rezultatul final este unul pe masura.

Profile decorative din polistiren CoArtCo montate pe fatada casa rezidentiala

Proprietarul acestei case rezidentiale ne-a furnizat cotele si modelele dorite, iar noi le-am produs la comanda. A fost un proces care a durat cateva saptamani. Am apreciat foarte mult rabdarea si spiritul de organizare al clientului. Livrarea s-a facut direct la adresa proprietarului, prin firma de curierat.

Fatada casa rezidentiala cu profile decorative din polistiren CoArtCo Profile decorative CoArtCo montate pe fatada casa rezidentiala

Produse furnizate: console, cornisa, panouri decorative, brau, kit de fereastra WIN 26 modificat etc. Toate ornamentele au fost realizate pe comanda personalizata, pe baza dimensiunilor transmise de client. Sunt produse din polistiren expandat si acoperite cu rasina minerala grunjoasa.

Ii multumim pe aceasta cale pentru increderea acordata si ne bucuram ca a apelat la produsele noastre! Ne bucuram ca am fost parte din procesul de infrumusetare a acestei case.

Fatada casa cu ancadramente pentru ferestre si cornisa cu console Fatade case cu profile decorative din polistiren CoArtCo Ancadramente pentru ferestre si cornisa cu console montate pe fatada casei

Mai jos regasiti feedbackul primit din partea clientului:

"Sunt foarte multumit de produsele achizitionate de la dumneavoastra si in special sunt multumit de modul de colaborare, incepand de la flexibilitatea in a dimensiona corect profilele, producerea de modele dupa schita/desen, modul de solutionare a cererilor mele, ambalarea si transportul bunurilor comandate. Nu pot decat sa va multumesc si sa va asigur ca nu am nici o ezitare in a va recomanda si altor persoane interesate."
Emil B., Drobeta-Turnu Severin
Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari