Proiect Mogosoaia

Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru interior - cornisa - brau - plinta

Prima colaborare pe partea de design interior cu Maisonette a adus primul beneficiar fericit. La acest proiect am furnizat toate profilele decorative de interior: grinzile false, plintele, cornisele, pilastrii. Pilastrii, cornisele si grinzile au fost realizate la comanda personalizata, dupa proportiile incaperilor. Plintele au fost furnizate din poliuretan, la dimensiuni standard.

Aceste elemente au adus un plus de eleganta inceperii si au schimbat atmosfera generala.

Jocul dintre liniile grinzilor atrage atentia asupra tavanului. Focusul incaperii este acum tavanul maiestuos. Grinzile decorative din polistiren au dimensiunea de 20×10 cm. Pilastrii din zona de acces in camere intregesc ansamblul si adauga un plus de unitate.

Casa beneficiaza de spatii generoase, care au permis o amenajare in acest stil. Conceptul redecorarii interioare a fost realizat impreuna cu beneficiarii si Maisonette.

Plintele si cornisele au adus un plus de farmec la toate interioarele si au ajutat la conturarea unei atmosfere mult mai elegante si rafinate.

Plintele din poliuretan au putut fi folosite si pentru conturarea spatiilor de depozitare. Aceste plinte pot fi montate pe orice suprafata, singura diferenta este adezivul folosit, care trebuie adaptat in functie de situatie.

Toate elementele decorative au fost finisate cu vopsea lavabila alba, iar pentru fundal a fost aleasa o culoare pastelata care creaza un contrast foarte placut.

Acum aceasta casa este plina de vitalitate si asigura un spatiu frumos de locuit, contribuind la buna dispozitie a beneficiarilor.

Furnizam la comanda cornise de interior, grinzi, panouri decorative, traforuri, pilastrii, coloane, brauri, ancadramente, rozete, scafe luminoase si pentru perdele etc. Aceste elemente pot fi realizate la orice dimensiune, fie ca este lungime, latime sau grosime si in orice stil. Tehnologia de productie ne permite sa ajustam toate aceste dimensiuni.

Daca ti-a placut aceasta reamenajare de interior, te invitam sa ne contactezi si impreuna sa punem in practica proiectul tau.