Sub meniu servicii

Proiect casa rezidentiala Militari


Proiect casa rezidentiala Militari

Profile Decorative din Polistiren CoArtCo pentru Fatada Casei

Casa este locul in care de fiecare data te intorci cu placere. Este locul in care imaginatia fiecaruia a prins contur. Fiecare casa este diferita, pentru ca noi suntem diferiti.

Te invitam sa te inspiri din cel mai recent proiect realizat de echipa CoArtCo: casa rezidentiala din zona Militari. Este un proiect de bun gust, eleganta si rafinament al detaliilor. Casa a prins viata si contur cu ajutorul profilelor decorative.

La acest proiect am furnizat toate profilele decorative si am recomandat o echipa specializata in montajul profilelor decorative. Este echipa care care colaboram mereu la punerea in practica a proiectelor noastre. Experienta echipei de montaj este foarte importanta, aigurand o coerenta a etapelor de lucru si rezolvarea unor situatii neprevazute.

Montaj Profile din Polistiren CoArtCo Manopera montaj corinsa decorativa din polistiren pe fatada casei Manopera montaj profile decorative din polistiren CoArtCo pe fatada casa Manopera montaj cornisa din polistiren pentru exterior Montaj cornisa decorative din polistiren pe fatada casei Montaj profile din polistiren CoArtCo pe fatada casei

Beneficiarul proiectului a apelat la serviciul nostru de consultanta la santier, fiind interesat sa obtina cel mai bun efect estetic. Beneficiarul este cel care a ales la final designul profilelor decorative, in concordanta cu dorintele proprii. Echipa noastra l-a ghidat in privinta tehnica si i-a prezentat variante de executie. Viziunea beneficiarului a prins contur in realitate.

Dupa stabilirea designului profilelor, cu cotele aferente, s-a trecut la etapa productiei personalizate, transportului la santier si a montajului.

Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada casei - ancadramente pentru ferestre Ancadrament fereastra din polistiren CoArtCo Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada casei - ancadramente ferestre Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada casei Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada Casei - ancadrament fereastra Ancadramente ferestre din polistiren cu arcada

Elementele decorative furnizate: cornisa fluida, ancadramentele si solbancurile la ferestre, toate arcadele, cele doua coloane mici cu arcade, panourile decorative de la intrare. Toate elementele decorative au fost realizate la dimensiuni personalizate, avand in vedere proportiile casei.

Intrarea casei este una spectaculoasa, care inspira demnitatea conacelor.

Este o lucrare la care producerea profilelor decorative a durat aproximativ 7-10 zile de la comanda ferma, iar montajul in jur de 15 zile lucratoare.

Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada casei Profile decorative din polistiren CoArtco pentru fatada casei cu ancadramente pentru ferestre Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada casei Ancadramente ferestre decorative din polistiren CoArtCo pentru exterior Fatada casa cu ancadramente pentru geamuri din polistiren CoArtCo Bosaj colt fatada casa din polistiren CoArtCo Colt decorativ din polistiren CoArtCo - bosaj decorativ Profile decorative din polistiren CoArtCo pentru fatada casei - cornisa decorativa din polistiren

Ne bucuram ca impreuna am realizat aceast proiect frumos, care aduce zambete beneficiarului si trecatorilor, in fiecare zi!

Mai multe informatii despre serviciile oferite de noi, puteti gasi aici.

Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari