Sub meniu servicii

Proiect casa rezidentiala Bucuresti


Proiect resturare casa rezidentiala Bucuresti

Modele Fatade Case cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

De ce ne plac proiectele de restaurare de case vechi? Pentru ca aduc la viata case frumos gandite si aspectuoase. E placut sa vezi la final de proiect cum casa ponosita a prins contur si este pregatita sa isi pregateasca proprietarii.

Bucurestiul este plin de astfel de case, adevarate comori arhitecturale, fara sa fie monumente istorice, care merita sa fie restaurate, conform arhitecturii initiale.

profile decorative vechi reconditionare fatade case vechi profile decorative vechi reconditionare fatade case vechi profile decorative vechi reconditionare fatade case vechi profile decorative vechi reconditionare fatade case vechi strada popa nan bucuresti Reconditionare fatade case vechi cu profile decorative Reconditionare profile decorative vechi  strada popa nan bucuresti

Ne bucuram ca proprietarii au apelat la serviciile noastre si astfel casa bunicilor a prins viata.

CoArtCo a furnizat profilele decorative conform celor vechi. S-au facut poze si masuratori pe baza carora s-au putut realiza elementele din polistiren. Toate elementele decorative sunt din polistiren expandat, cu rasina grunjoasa pe exterior, care le protejeaza de intemperii si socuri.

Montaj profile decorative din polistiren coartco pe fatade case cu tencuiala decorativa Montaj profile decorative din polistiren coartco pe fatade case cu tencuiala decorativa Montaj profile decorative din polistiren coartco pe fatade case cu tencuiala decorativa pe strada popa nan bucuresti Montaj profile polistiren pe fatade case Montaj profile polistiren pe fatade case

Casa a fost imbracata in termosistem si dupa au fost montate elementele decorative. La final, totul a fost finisat cu vopsea lavabila de exterior. Pentru fatada s-a ales o nuanta de crem, iar pentru profilele decorative s-a ales albul, pentru a le scoate in evidenta. Este o alegere eleganta si placuta estetic.

Aceasta casa este frumos conturata cu elemente care nu o incarca excesiv, ci doar contureaza diferite zone ale ei.

Modele fatade case cu profile decorative din polistiren CoArtCo Profile polistiren montate pe fatade case cu tencuiala decorativa pe  strada popa nan bucuresti Fatade case cu tencuiala decorativa si profile decorative din polistiren CoArtCo Modele fatade case cu profile decorative din polistiren CoArtCo Profile polistiren montate pe fatade case cu tencuiala decorativa

Farmecul acestor elemente decorative este dat de umbrele lasate de soare pe suprafata acestora.

Se remarca arcadele, de altfel fiind cele care au necesitat o atentie deosebita la detalii, in momentul montajului.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa aducem la viata cat mai multe case vechi! Este foarte important sa ne contactati inainte sa refaceti fatada, pentru a avea timp sa ne luam cote si poze de detaliu.

Citeste si despre...

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo
Modele Profile
    Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo
Portofoliu Complet
    Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo
Informatii
    Recomandarile echipei CoArtCo
Recomandari