Simulare design de interior / exterior cladire


Simulare design
de interior / exterior cladire


Echipa CoArtCo va ofera serviciul de simulare de design pentru exteriorul si/ sau interiorul cladirilor.

Echipa noastra se focuseaza pe infrumusetarea constructiilor cu profile decorative de exterior si de interior. Serviciul de simulare de design este unul suplimentar, contra cost. Costul depinde de complexitatea proiectului.

Pasii urmati daca doriti o oferta de pret pentru simulare de design: ne trimiteti pe adresa noastra de e-mail (office@profiledecorative.ro) poze cu cladirea cum arata ea in prezent, impreuna cu cat mai multe informatii in legatura cu stilul dorit, ce elemente va inspira etc. De asemenea, avem nevoie si de dimensiunile aproximative (lungime, inaltime, golul geamurilor etc.).

Numai pe baza acestor informatii, va putem oferi o cotatie de pret pentru serviciul de simulare de fatada/ interior.

Simularea de design ajuta la vizualizarea proportiilor elementelor decorative si a efectului estetic total final. De asemenea, in cadrul acestui proces se pot face modificari si adaugari de elemente decorative. Varianta finala de simulare cuprinde elementele decorative dorite. Pe baza simularii se produc efectiv elementele decorative. Simularea cuprinde si cotele profilelor decorative, astfel nu exista nicio diferenta intre rezultatul final si simulare.

Acest serviciu suplimentar este foarte apreciat de clientii nostri datorita avantajelor evidente: vizualizarea din timp a efectului estetic produs de profilele decorative, retusarea elementelor care nu sunt pe plac, o evidenta clara a metrajelor si dimensiunilor finale ale elementelor si ale sectiunilor lor.

De ce sunt importante aceste informatii? Pentru ca asigura o productie impecabila a profilelor decorative si o schita de montaj pentru echipa de montatori. Astfel procesul de productie si de montaj este mult mai rapid. Eficienta este cuvantul care defineste simularea de design. Nu mai este nevoie de mostre pe fatada sau de aproximari.

Va invitam sa vizualizati cateva lucrari la care echipa CoArtCo a realizat simulari de fatada si a furnizat profilele decorative personalizate aferente.

Impreuna putem pune in practica cele mai frumoase idei de design cu profile decorative, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Contactati-ne pentru o oferta de pret!


Proiect 1
Casa rezidentiala Galati
Proiect 2
Casa rezidentiala Bucurestii Noi
Proiect 3
Propunere unitate de invatamant
Proiect 4
Casa rezidentiala Campulung
Proiect 5
Casa rezidentiala Frumusani
Proiect 6
Propunere casa rezidentiala