Consultanta la santier


Consultanta la santier

Echipa CoArtCo va ofera posibilitatea serviciului de consultanta tehnica, la santier.

Acest serviciu a aparut in urma solicitarilor formulate de clientii nostri, care si-au dorit indrumare tehnica si de design, din partea echipei CoArtCo, direct la locul lucrarii. Portofoliul nostru de lucrari este cea mai buna carte de vizita, cu care putem sa ne prezentam.

Consultanta la santier presupune deplasarea unui reprezentant/ designer CoArtCo la santier, care vizualizeaza exteriorul sau interiorul cladirii (depinde de proiect), si astfel ofera recomandari in legatura cu modelele de profile decorative, care se potrivesc cel mai bine si propune solutii tehnice de montaj.

Serviciul de consultanta implica cunostinte tehnice si de design in constructii, din partea reprezentantului/designerului firmei noastre. Acest serviciu este personalizat in functie de fiecare proiect in parte si de dorintele in privinta esteticii cladirii formulate de proprietari.

Serviciul de consultanta la santier este unul contra cost. Costul se calculeaza astfel: costul deplasarii (avand in vedere punctul de plecare din Bucuresti), la care se adauga tariful pe ora de consultanta.

Experienta noastra in constructii si design va poate ajuta sa eficientizati costurile intregii lucrari si sa ajungeti la rezultatul final dorit. Este recomandat sa apelati la serviciile unui consultant/designer, care va poate ghida cu usurinta si va poate da raspunsurile la intrebarile tehnice care apar invitabil in cadrul unui santier. Ne dorim sa impartasim informatiile acumulate de echipa noastra de-a lungul timpului, prin intermediul consultantei.

Consultanta la santier nu include realizarea unui proiect de design de catre designerul firmei noastre.

Daca nu doriti consultanta la santier, oricand ne puteti transmite poze cu casa dvs. pe adresa noastra de e-mail (office@profiledecorative.ro), impreuna cu dimensiunile aferente si colegii nostri va transmit recomandari de produse si preturile aferente lor.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa punem in practica cele mai frumoase idei de design cu profilele decorative CoArtCo!

E-mail: office@profiledecorative.ro
Str. Barbu Mumuleanu, Nr. 29 , Sector 2, Bucuresti / Vizita la showroom doar pe baza de programare