Sub meniu servicii

Restaurare Vilo's Hotel

Asa cum v-am obisnuit, incercam sa va prezentam cat mai mult din activitatea noastra. In materialul video urmator am incercat sa surprindem modul in care profilele din polistiren fabricate de noi pot improspata o fatada veche restaurata. Profilele decorative au fost create pe baza pozelor cu profilele veche, care erau foarte deteriorate.

Clientul si-a dorit sa renoveze cladirea, insa cu pastrarea elementelor decorative gandite in trecut.Pe baza pozelor cu cladirea veche, inainte de restaurare, artistul nostru grafic a realizat randarile 3D. Pe baza acestor randari au fost frezate in polistiren elementele decorative. Apoi au fost acoperite cu o rasina grunjoasa, foarte rezistenta. La santier au ajuns prin curierat.

Specialistii nostri au taiat aceste profile polistiren si le-au ajustat in functie de dimensiunile de la fata locului. Sectionandu-le, puteti observa faptul ca ele au duritate si rezistenta. Mesterii pe care noi ii recomandam sunt persoane competente, specializate in a monta aceste profile din polistiren. Dupa cum puteti observa montajul lor este destul de complicat, necesitand rabdare si atentie foarte mare la detalii.

Elemente Arhitecturale, Elemente Arhitecturale Vechi, Restaurare Elemente Arhitecturale Vechi Elemente Arhitecturale, Elemente Arhitecturale Vechi, Restaurare Elemente Arhitecturale Vechi Elemente Arhitecturale, Elemente Arhitecturale Vechi, Restaurare Elemente Arhitecturale Vechi

Va invitam sa ne contactati pentru a alege impreuna profilele decorative din polistiren, potrivite pentru locuinta dumneavoastra. Suntem incantati sa auzim propuneri cat mai indraznete si va asiguram ca ideile dumneavoastra pot deveni realitate.

Dupa cum puteti observa si in acest video, ajustarile acestor elemente decorative din polistiren pentru fatada se pot face usor si cu cea mai mare finete, asa ca suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi impresionati de acest raport calitate-pret si mai ales de originalitatea acestora. Ne place sa le oferim clientilor nostri cat mai multe detalii atunci cand vine vorba de produsele pe care le oferim.

Profilele decorative din polistiren CoArtCo sunt alegerea ideala pentru renovari sau schimbarea designului caselor noi. Va invitam sa va cazati in aceasta cladire, care este si boutique hotel si sa va bucurati de magia vremurilor de demult.