Sub meniu servicii

Coloane Turnate - Mulaj Coloane Beton

Momentan nu mai preluam comenzi pentru mulaje de coloane. Va multumim pentru intelegere!

Coartco produce la comanda mulaje din fibra de sticla pentru coloane decorative, care au si rol de rezistenta. In mulaj se toarna direct betonul pentru a forma coloana.

Un poze apare un proiect de-al nostru cu coloane care au un trunchi curbat. Mulajele nu se vand separat, doar impreuna cu manopera recomandata de noi.

Preturile depind in functie de modelul de coloana ales, numarul de coloane, distanta pana la santier (lucram oriunde in tara). Va invitam sa ne contactati sa punem in practica proiectul dorit de dumneavoastra.

mulaj coloana decorativa fibra de sticla, mulaj coloana beton, mulaj coloana de rezistenta, mulaj coloane decorative mulaj coloana decorativa, mulaj coloana beton, mulaj coloana de rezistenta, mulaj coloane decorative mulaj coloana decorativa, mulaj coloana beton, mulaj coloana de rezistenta, mulaj coloane decorative mulaj coloana pret, mulaj coloana beton, mulaj coloana de rezistenta, mulaj coloane decorative Mulaj Coloana Trunconica, mulaj coloana beton, mulaj coloana de rezistenta, mulaj coloane decorativeMulaj Coloane
mulaj coloane, mulaj coloane decorative, mulaj coloane beton, mulaj coloane de rezistenta
Mulaj Arcade
mulaj arcade, mulaj arcada, mulaj polistiren arcada
Mulaj Ogive
mulaj ogiva, mulaj ogive, mulaj polistiren ogive
Mulaj Spa
mulaj banca spa hamam
Mulaj in Cofrag
mulaj in cofrag