Profile Decorative Fatada

"Ornamente polistiren" sunt doua cuvinte care au schimbat gandirea oamenilor cu privire la optiunile de decorare ale cladirilor. 

Polistirenul este materialul de constructii care a revolutionat acest domeniu din momentul in care a aparut. Datorita proprietatilor sale tehnice, polistirenul este cea mai buna alegere pentru termoizolarea unei case. Astfel au aparut si aceste ornamente de fatada polistiren. 

Pentru ca mai toate casele au termosistem, nu se mai pot monta ornamente din ipsos, pentru ca sunt grele si ar cadea de pe fatada. Acest polistiren decorativ este ideal, fiind usor de montat si foarte flexibil in modelare. 

 Profilele decorative CoArtCo se remarca prin paleta nemarginita de modele si prin calitatea cu care sunt produse. La producerea acestor ornamente fatada se foloseste polistiren A200, fiind cel mai bun pentru a realiza modele polistiren

Profilele decorative CoArtCo sunt acoperite manual in doua straturi cu o rasina grunjoasa . Grunduim manual profilele decorative pentru ca numai astfel putem controla calitatea produselor. Aceasta rasina protejeaza impotriva razelor soarelui si a intemperiilor. Rasina are in compozitie nisip, lianti si alte componente. 

A fost special testata pentru clima din Romania, cu diferente mari de temperatura intre iarna si vara. In plus, asigura un efect estetic autentic, datorita rasinii grunjoase. Profile polistiren exterior pot fi vopsite cu vopsea lavabila, in orice culoare, pot fi antichizate sau acoperite cu foite metalice. 

Cel mai vandut profil polistiren este bagheta polistiren, datorita versatilitatii sale. Poate fi utilizata in jurul ferestrelor sau a usilor. 

Profilele decorative CoArtCo pot fi fabricate la orice dimensiune si in orice stil dorit. In functie de preferinte putem realiza orice model, indiferent ca sunt clasice, moderne sau futuriste. 

Produsele CoArtCo sunt realizate in tara noastra si incurajam folosirea de produse autohtone. 

Va invitam sa ne contactati si sa va ajutam sa puneti in practica proiectul de design dorit.