Sub meniu servicii

Ancadramente Polistiren

Ancadramente polistiren sunt cele mai versatile dintre profilele decorative. 

Ele pot fi folosite atat in jurul ferestrelor, cat si a usilor. Au forma unui chenar care incadreaza un gol dreptunghiular sau rotund. Ele inconjoara partea de sus si partile laterale ale unui geam dreptunghiular, in partea de jos se poate monta un solbanc, care sa ajute la prelingerea apei de ploaie. 

Ancadramentele sunt foarte apreciate datorita usurintei cu care schimba designul unei case. Se monteaza destul de usor, iar efectul estetic este remarcat imediat. Un ancadrament polistiren poate avea dimensiuni variabile, in functie de proportiile casei unde vor fi montate. 

Daca in trecut aceste ancadramente erau realizate din ipsos, mozaic sau ciment, in prezent ele sunt fabricate din polistiren. 

De ce? Pentru ca toate cladirile au termosistem, iar aplicarea unor elemente decorative grele ar duce la desprinderea lor de pe fatada. Astfel au aparut ornamentele din polistiren, care sunt usoare, durabile si rapid de montat. 

Ne putem bucura astfel in continuare de case frumoase, innobilate cu ancadramente, solbancuri, pietre de bosaj etc. 

Fie ca sunt ancadramente in linii drepte sau cu forme atipice, ele aduc un plus de valoare estetica si practica, oricarei case.

Cu cat un ancadrament are mai multe trepte si are o grosime mai mare, cu atat este mai frumos, datorita umbrelor care se creeaza. La orice element decorativ, umbrele sunt cele care dau frumusetea. 

Este foarte interesant de urmarit jocul de umbre facut de soare de-a lungul unei zile. 

Echipa CoArtCo poate sa va ajute in realizarea oricarui model de ancadrament din polistiren, fie ca este clasic sau modern. 

La aceste ancadramente de ferestre pot fi montate si chei de bolta, care aduc un plus de valoare. Astfel daca ancadramentul are un model simplu, o cheie de bolta mai complicata, o sa aduca un plus de eleganta si de originalitate.