Sub meniu servicii

Bust Ferdinand I al Romaniei

Realizarea bustului lui Ferdinand I al Romaniei a fost o adevarata provocare pentru noi, fiind primul proiect al nostru pe aceasta categorie.

Bust Ferdinand I, bust polistiren, statuie polistiren


Clientul si-a dorit sa pastreze vie amintirea acestei personalitati marcante pentru istoria romanilor. Am fost onorati sa realizam acest bust, avand in minte realizarile si influenta lui "Ferdinand Intregitorul".

Bust Ferdinand I, bust polistiren


Totul a inceput cu artistul grafic care a sculptat capul, gatul, coroana si stema, din filmul de incoronare. Sunt foarte putine imagini cu Ferdinand I si majoritatea sunt din profil. Se remarca grija la trasaturi, care fac ca acest bust din polistiren sa fie o copie fidela a lui Ferdinand I.

statuie polistiren, Bust Ferdinand I, bust polistirenbust polistiren, statuie polistiren, Bust Ferdinand I, Bust Ferdinand I polistiren

Dupa ce randarea 3D a fost finalizata, a urmat frezarea polistirenului conform indicatiilor specificate in aceasta. Dupa ce bustul a fost frezat, a inceput munca de finete a unui artist plastic, care a finalizat proiectul prin ajustari, vopsire si aplicare de rasini speciale dure. Bustul lui Ferdinand I este un proiect de suflet pentru noi, care ne-a facut sa ne simtim onorati si mandri ca lucram in acest domeniu.
Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo Recomandarile echipei CoArtCo Cum Comand Profile Decorative din Polistiren CoArtCo