Povestea CoArtCo


Povestea CoArtCo începe în anul 2008 cu noi, Constantin şi Corina, şi pasiunea noastră de a găsi frumosul în jurul nostru. În viziunea noastră, casele pot deveni adevărate opere de artă dacă sunt înnobilate cu ajutorul profilelor decorative, aşa cum se întâmplă de mii de ani. Oamenii caută frumosul şi îşi doresc să fie înconjuraţi de el, pentru că le oferă o stare de bine şi de încredere.

Vrem să ajutăm la realizarea de case frumoase, echilibrate, deosebite, personalizate. Fragmente din povestea unei case se regăsesc pe faţada ei, de la materialele folosite și finisaje, la forma geamurilor. Aşa cum fiecare are povestea lui și casa trebuie să aibă povestea ei unică.

Povestea unui client fericit CoArtCo începe cu dorinţa acestuia de a-şi face casa frumoasă și cu primul contact pe care îl stabilim. Ne cunoaștem, înțelegem care îi sunt nevoile și dorințele și pornim împreună în călătoria la sfârșitul căreia își va vedea casa finalizată. Suntem întotdeauna alături de fiecare dintre clienții noștri, în fiecare dintre etapele proiectului și îi punem la dispoziție toată experiența noastră.

Povestea se continuă cu viziunea arhitectului asupra profilelor care s-ar potrivi cel mai bine casei, precum și personalității clientului.

Fiecare profil decorativ CoArtCo este realizat în România şi ne mândrim că suntem producători autohtoni.

Graficianul este cel care dă pentru prima oară viață profilelor dorite, prin randarea 3D într-un program special. Firul se întinde către inginerul din fabrică care, cu ajutorul mai multor maşinării taie şi frezează polistirenul în forma şi la dimensiunile dorite. Pentru finisare, lucrătorii din fabrică şlefuiesc şi grunduiesc manual fiecare profil în parte, aşa cum niciun aparat nu poate să o facă. După uscare, profilele sunt ambalate şi trimise la şantierul clientului.

Aici povestea profilelor CoArtCo este continuată de inginerul constructor care le montează pe faţada casei. Montarea profilelor implică o atenţie deosebită la detalii şi este o etapă foarte importantă. Fiecare profil este potrivit pentru a obţine efectul dorit de fluiditate şi naturaleţe.

La final, este aplicată vopseaua lavabilă care desăvârşeşte întregul proces şi marchează apropierea de final a poveştii noastre.

Echipa noastră este cea care leagă toţi aceşti oameni şi este cea care întinde firul dintr-o parte în cealaltă. De-a lungul timpului, am căutat, am găsit și am format o echipă care ne ajută să punem în practică toate ideile noastre, de la arhitecţi, până la ingineri constructori, artişti plastici, firme de curierat, tehnicieni web, graficieni și reprezentanţi în vânzări.

Finalul implicării noastre în povestea unei case este momentul de admiraţie faţă de casa înnobilată. Din acel moment, casa şi-a început propria ei poveste!

Te invităm să ne cunoşti şi împreună să întindem firul şi să ajungem să descoperim povestea casei tale!

Cu entuziasm,
 
Constantin şi Corina