Idei pentru fațada casei

Casa este cel mai important loc din viata noastra. Copilarim in casa parinteasca plina de miresme si amintiri si apoi cand crestem ne dorim casa proprie, unde construim alte experiente. Radacinile ne dau stabilitate si trebuie sa ne mandrim cu ele. Radacinile poporului roman sunt la tara, unde strabunii nostri au lucrat pamantul si au ridicat economia acestei tari.
Traditiile unui popor sunt cea mai importanta valoare. Traditiile, mentalitatile si sperantele romanilor au fost foarte bine reprezentate in arhitectura caselor lor. Se observa evolutia caselor in functie de prosperitatea comunitatilor, luptele si idealurile lor.
Stilul neoromanesc a aparut ca o sinteza a romanilor, adunand elemente din etnografie (veranda cu stalpii din lemn, foarte frumos sculptati), cula olteneasca, motivul ,,sfintei treimi’’ (gruparea de cate trei geamuri, trei linii in jurul ferestrelor etc.), masivitatea constructiei ca o declaratie a faptului ca romanii vor opri navala dusmanilor etc. Ordinul arhitectural neoromanesc a avut mai multe faze si este raspandit in toata Romania.

fatada casa neoromaneasca cu profile decorative din polistiren, ancadramente
Il propunem pentru casele din prezent, pentru a reinvia acest stil arhitectural, inabusit in perioada comunista. Bineinteles, stilul neoromanesc nu este rigid, el poate fi modernizat pentru a corespunde dorintelor clientilor din prezent.
Iar daca neoromanescul nu este pe placul clientilor, putem realiza toate stilurile arhitecturale existente. Producem orice model de profile ornamentale, la orice dimensiune si in orice stil, doar imaginatia este limita. Enumeram cateva stiluri arhitecturale pe care le putem realiza: baroc, rococo, provensal, neoromanesc, mediteranean, art nouveau, art deco, victorian, renascentist, brancovenesc, gotic, futurist etc.
Daca va doriti o schimbare la casa dumneavoastra puteti alege din kiturile de ferestre, coloane sau ancadramente propuse de noi, pe care le puteti gasi cu usurinta pe site.
Daca va doriti intr-adevar ceva deosebit, va recomandam sa apelati la un arhitect/ designer, care sa vina cu propuneri pentru casa dorita de dumneavoastra. Un arhitect are cultura necesara pentru a reprezenta un stil ales, va poate sfatui in constructia casei din punct de vedere estetic.
O casa conceputa si realizata intr-un stil, este o invesitie de durata, fiind foarte valoroasa, in comparatie cu banalele case stil cutie, eclectice.
Innobilati casele si alegeti stilul arhitectural care va reprezinta cel mai bine, investiti in viitor si in confortul dumneavoastra!
Stilul neoromanesc este unic in lume si paote fi cartea noastra de vizita peste hotare. Este stilul romanilor interesati de radacinile, prezentul si viitorul acestei tari. Nu se demodeaza niciodata, fiind foarte echilibrat, frumos si atrage laude de la toti privitorii.
ancadramente ferestre neoromanesti cu arcada din polistiren coloana neoromaneasca, coloana decorativa din polistiren ancadramente polistiren pentru ferestre exterior, fatade case neoromanesti Arcada decorativa din polistiren cu model neoromanesc si console
Recomandam cu caldura acest stil deosebit. Mai jos puteti vedea un proiect de casa, care a imbratisat cu succes neoromanescul. Poate fi adaptat caselor deja existente, atunci cand se doreste o renovare generala , caselor noi simple sau caselor in curs de constructie (aici imaginatia arhitectului este mai libera).

profile decorative polistiren fatade case neoromanesti proiect fatade case neoromaneti, proiect arhitect case neoromanesti profile polistiren pret, arhitect fatade case
Ferestre Complete
fatade de case moderne cu ferestre decorative exterior, profile decorative
Stucaturi
fatade case moderne cu stucaturi din polistiren, diferite modele si dimensiuni
Coloane
Fatade de Case Moderne cu coloane decorative din polistiren pret
Panouri Decorative
fatade case moderne cu panouri decorative din polistiren - termosistem decorativ
Console
Fatade case moderne console din polistiren decorative pret