Sub meniu servicii

Lebada Parc Natural Comana


Poiect Lebada din Parcul Natural Comana


Lebada Statuie, Comuna Comana, Cea mai mare LebadaPentru ca vremea este din ce in ce mai placuta, va invitam la o plimbare in Parcul Natural Comana. Aici veti fi intampinati de ultimul proiect al nostru: sculptura in forma de lebada.

Aceasta sculptura ne-a solicitat toata atentia de la modelare, pana la finisare, pictare si montare. Este un proiect de care ne-am atasat foarte mult, de la inceput si care s-a conturat pe parcurs intr-o sculptura frumoasa, armonioasa si impresionanta.

Este amplasata special la intrarea in Comana, intr-o zona care sa o puna in valoare si sa fie vizibila publicului.

Ciocul ei ne indeamna sa ne indreptam catre Comana, unde putem descoperi multe atractii turistice si activitati in aer liber.

Dimensiunile lebedei sunt de cinci metri in lungime, doi metri si jumatate in latime, iar inaltimea este de trei metri si jumatate.

Este o lebada maiestuoasa, pregatita sa-si ia zborul, alaturi de lebedele de pe lac si ne invita sa descoperim si celelalte atractii ale parcului natural.

Va invitam sa o vedeti si sa ne impartasiti impresiile dumneavoastra!

Montare Statuie Lebada, Comana Sttuie Lebada Comana, Ornamente Statuie
Butaforie Lebada Gigant in Parc Comana Butaforie Mare in forma de Lebada in Comana Butaforie Mare in forma de Lebada in Comana din Polistiren Butaforie Mare in forma de Lebada in Comana din Polistiren CoArtCoIntreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo Recomandarile echipei CoArtCo Cum Comand Profile Decorative din Polistiren CoArtCo