Fatade Case cu Stil


Definirea caracterului casei cu ajutorul profilelor decorative

De obicei, petrecem mult timp sa cream mediul perfect in interiorul casei noastre. Este complet de inteles, avand in vedere ca acolo ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Dar nu trebuie sa uitam de exteriorul casei, de vreme ce oaspetii si vecinii nostri vor vedea exteriorul casei, inainte de interior si nu vom mai avea o a doua sansa sa facem o prima impresie buna.
In trecut, ornamentele decorative de exterior, ancadramentele, solbancurile, cheile de bolta, coloanele, frontoanele si celelalte profile ajutau sa defineasca stilul casei si sa stabileasca individualitatea ocupantilor. In prezent, casele sunt construite foarte repede, iar minunatele profile decorative de exterior au fost uitate. Rezultatul fiind uniformizarea caselor, toate avand acelasi aspect. Dar nu trebuie sa fie asa, exteriorul casei poate spune multe despre stilul tau, prin simpla adaugare de profile ornamentale (clasice sau moderne).

Fie ca se defineste usa de la intrare, o fereastra sau se accentueaza liniile casei la cornise, profilele decorative de exterior indeplinesc sarcina grea de a adauga interes vizual si atractie, fara a deveni ,, prea mult’’. In functie de stilul architectural al casei si gustul personal, se poate decide  adaugarea unor profile simple, in linii drepte, doar pentru un pic de definire. Sau se poate opta pentru un stil specific, care sa diferentieze total casa de altele.
Se recomanda alegerea unui stil care sa reprezinte gusturile ocupantilor si sa aduca un plus de valoare casei. De asemenea, este indicat finalizarea proiectului in totalitate, pentru un efect vizual complet.
Se poate alege nivelul de impact vizual dorit pentru profilele decorative proaspat montate, prin folosirea de culoare. Daca ornamentele decorative se vopsesc in aceeasi culoare ca peretii, rezultatul va fi unul subtil. Pentru o evidentiere cu stil, profilele ornamentale se pot vopsi intr-o culoare neutra, precum alb sau gri. Pentru un efect maxim, se pot folosi culori puternice, pentru noile profile decorative, aceasta alegere poate fi una indrazneata, care sigur va atrage privirile.
Fatade Case, Modele,Cheie de Bolta, Leu Fatade Case cu Stil, Ancadramente geam, Ancadramente Polistiren Fatade Case, Modele, Profile Decorative Polistiren, Exterior Fatade case cu Stil, Pilastri polistiren, coloane, Arcade polistiren