Profile Decorative Polistiren- Personalizate


Profile Decorative Fatada- Orice idee ai avea, noi o putem realiza!

Proprietarii de cladiri rezidentiale sau pentru afaceri gasesc in profilele decorative pentru fatada acea nota deosebita pe care o pot adauga design-ului constructiilor lor. Profilele decorative pentru fatada se potrivesc atat constructiilor noi, cat si pentru reconditionarea celor vechi. Ele innobileaza orice constructie si ii pot schimba total designul. Pot face ca o constructie noua sa para traditionala sau moderna.
Profiele decorative pentru fatada sunt folosite in mod obisnuit in jurul ferestrelor sau a usilor, dar exista o varietate de modele care pot fi montate in diferite zone ale casei. Va putem asigura modele variate de coloane decorative, blazoane, cornise, capiteluri, basoreliefuri, dar si de baghete de interior.
Profilele decorative CoArtCo sunt realizate din polistiren EPS A200 si pot fi livrate la dimensiunile dorite de client.
Profilele decorative CoArtCo sunt destul de usoare astfel incat pot fi aplicate direct pe sistemul termoizolant. Sunt foarte rezistente la apa si la schimbarile de temperatura. Sunt dure si flexibile si nu isi schimba masa, astfel nu se micoreaza si nici nu se dilata.
Profilele decorative pentru fatada comercializate de firma noastra sunt acoperite cu doua straturi de grund, pentru o rezistenta sporita. Acest grund are in compozitie: aditivi, nisipuri, rasini si praf de marmura. Totodata, grundul confera profilor decorative acel aspect grunjos, imitand perfect profilele decorative clasice (din ciment sau ipsos turnat).
Profilele decorative sunt realizate la marimi standard (cele care se regasesc in catalogul CoArtCo) sau pot fi realizate in functie de cerintele clientului. Polistirenul EPS  este disponibil in blocuri mari, care pot fi taiate in formele dorite de client. De multe ori am folosit acest avantaj al polistirenului EPS, pentru a realiza panouri tridimensionale (pentru reclame) sau basoreliefuri foarte detaliate. Orice idee ai avea, noi o putem realiza!

Profile Decorative Fatada- Orice idee ai avea, noi o putem realiza! Ornamente Polistiren pentru Fatade. Pret Profile Fatada Profile Decorative Fatada- Orice idee ai avea, noi o putem realiza! Ornamente Polistiren pentru Fatade. Pret Profile Fatada Profile Decorative Fatada- Orice idee ai avea, noi o putem realiza! Ornamente Polistiren pentru Fatade. Pret Profile Fatada Profile Decorative Fatada- Orice idee ai avea, noi o putem realiza! Ornamente Polistiren pentru Fatade. Pret Profile Fatada Profile Decorative Fatada- Orice idee ai avea, noi o putem realiza! Ornamente Polistiren pentru Fatade. Pret Profile Fatada