Sub meniu servicii

Fatade Case cu Profile Decorative din Polistiren

Ferestre Exterior cu Profile Decorative din Polistiren, ancadramente polistiren Atunci cand vorbim despre ancadramente ferestre trebuie sa ne referim in primul rand la rolul lor practic pe care il au atunci cand sunt aplicate pe fatada unei case. In cazul acestei cladiri s-au ales ancadramente ferestre ce merg pe un design destul de simplu, linear, ce au scopul de a proteja ferestrele impotriva scurgerilor de apa. S-a mers pe ideea de clasic si pe conceptul ca in cazul fatadelor, pentru a putea atrage atentia trecatorilor trebuie sa alegi elemente din polistiren cat mai simple, cu linii mari, deloc incarcate. 

 In aceasta categorie se incadreaza si aceste ancadramente ferestre. Dupa cum puteti observa, ele au luat diferite forme si marimi, iar culoarea a fost data de lavabila de exterior care le-a acoperit. Acest strat de lavabila de exterior ofera un plus de protectie al ancadramentelor. Intreaga fatada este construita intr-un stil clasic, elegant, cu o culoare pastelata si extrem de rafinata de aceea si ancadramentele au fost creat dupa un model simplu, usor de realizat si de montat. 

In ceea ce priveste rezistenta si durabilitatea acestor structuri decorative, proprietarul imobilului a fost asigurat ca ancadramentele vor rezista schimbarilor de clima si de temperatura. Acest polistiren acoperit cu o rasina speciala le face usor de transportat si de montat. 

Ancadramentele alese au o forma usor alungita, dreptunghiulara si reusesc sa inalte din punct de vedere optic intreaga constructie, acesta fiind si efectul dorit de client atunci cand a comandat realizarea lor pe dimensiunile deja stabilitate impreuna cu arhitectul pentru o compozitie cat mai echilibrata. 

fatade case cu profile decorative din polistiren profile polistiren pentru fatade case, ancadramente, cornise, solbancuri Ancadramente polistiren, pentru ferestre la exterior Solbanc din polistiren pentru ferestre la exterior pentru fatade case
Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo Recomandarile echipei CoArtCo Cum Comand Profile Decorative din Polistiren CoArtCo