Sub meniu servicii

Panouri Polistiren Fuga, Profile Decorative Polistiren, Profile Fatada


SISTEMELE DE PLACARE PANOURI DECORATIVE FATADE CLADIRI 


Daca vă doriți o clădire cu un design deosebit, sistemul de placare cu panouri EPS este cea mai bună alegere.
Acest sistem de placare prezintă numeroase avantaje, în primul rând efectul estetic este unul distins și primitor, care atrage atenția și admirația tuturor. Sporeste termoizolarea clădirii, reducând costurile de încălzire iarna și de răcire vara. 

Sistemele noastre de placare cu Panouri Decorative rezista mult mai bine la șocuri mecanice, umezeală și la intemperii, în comparație cu alte sisteme de placare. Panourile noastre sunt acoperite cu un strat mineral, elastic și foarte rezistent, care asigură o durabilitate foarte mare pentru aceste produse. Panourile Fuga si Siding sunt ușoare și nu adaugă greutate clădirii, se pot lipi pe orice tip de suport. 

Stratul mineral protejează împotriva razelor UV și asigură o aderență foarte bună pentru vopseaua lavabilă folosită la final, pentru desăvârșirea design-ului. Ulterior, dacă doriți să schimbați culoarea fațadei, nu trebuie decât să aplicați un strat nou de lavabilă în culoarea dorită. Simplu și rapid. 

Panourile sunt livrate gata pentru montaj și oferă arhitecților posibilități multiple pentru colorare. 

Aceste sisteme de panouri pentru placarea fațadei respectă standardele pentru protejarea mediului înconjurător și nu afectează sănătatea oamenilor.
fatade case, panouri decorative pret, ornamente decorative polistiren panouri decorative din polistiren, pret fatade case, modele fatade case fatade case pret, panouri decorative, fuga, ornamente fatade case ornamente fatade sala nunta, profile panouri decorative, pret profile polistiren
fatade case pret, panouri decorative, polistiren decorativ fuga, polistiren decorativ, ornamente decorative, panouri decorative pietre de bosaj, panouri decorative, pret polistiren decorativ ornamente fatada, pret ornamente decorative polistiren, panouri decorative